Descărcare videoclip

Vă mulțumim pentru interesul acordat educației prenatale! EHD consideră că înțelegerea vieții dinainte de naștere este vitală pentru cunoștințele de bază în materie de sănătate și îmbunătățirea sănătății publice. Vă mulțumim pentru ajutorul dumneavoastră pentru răspândirea informațiilor!

EHD are plăcerea de a acorda utilizatorilor înregistrați o licență gratuită, neexclusivă, pentru a descărca acest videoclip pentru uz personal. De asemenea, oferim licențe gratuite organizațiilor pentru instruire internă și prezentări publice. Prin descărcarea videoclipului, sunteți de acord că acesta include materiale protejate prin drepturi de autor, că nicio porțiune din acesta nu se află în domeniul public și că veți respecta acest contract de licență.

Toți utilizatorii înregistrați sunt invitați să descarce videoclipul pe telefon, tabletă și computerul personal și să-l prezinte familiei și prietenilor.

Dacă faceți parte dintr-o organizație și doriți să prezentați videoclipul unor grupuri, în mod privat sau public, vă rugăm să înregistrați numele organizației și să folosiți adresa de e-mail a organizației dumneavoastră.

Ca titular al licenței organizației înregistrate, puteți să:
  • Prezentați videoclipul public, în întregime, grupurilor din cadrul comunității, studenților, pacienților, participanților la conferințe, membrilor personalului, voluntarilor etc.
  • Încorporați videoclipul pe site-ul dumneavoastră web utilizând codul nostru de încorporare (deși doar pentru încorporare nu este necesară înregistrarea).
  • Partajați link-urile de descărcare a videoclipului și fișierelor video cu membrii personalului, voluntari, membri ai consiliului, pacienți, studenți etc. (astfel încât să nu fie nevoie să se înregistreze toți).
Nu puteți să:
  • Editați sau să modificați videoclipul în vreun fel.
  • Vindeți copii sau să percepeți taxe pentru vizionarea videoclipului.
  • Încorporați orice porțiune a acestui videoclip în niciun alt fișier.
  • Difuzați videoclipul la televiziune, prin cablu sau prin satelit.
  • Postați videoclipul pe site-ul dumneavoastră web (dacă nu folosiți codul nostru gratuit de încorporare).

După ce vă înregistrați ca utilizator, vă vom trimite un e-mail pentru a descărca videoclipul, care va expira în 7 zile și este limitat la cinci descărcări. Vă rugăm să nu partajați acest link cu nimeni.

După ce vă înregistrați ca organizație, vă vom trimite un e-mail cu un link pentru descărcarea videoclipului, pe care îl puteți partaja cu organizația dumneavoastră.

Ajutați-ne
Pentru a ajuta la măsurarea impactului, EHD ar aprecia dacă ar ști numărul de prezentări și numărul de persoane cărora le prezentați acest videoclip. Vom trimite ocazional un e-mail cu doar câteva întrebări scurte despre utilizarea videoclipului. Furnizarea acestor informații este opțională și puteți renunța în orice moment.

Nu distribuim și nu vindem niciodată informațiile dumneavoastră personale. Pentru a vă înregistra pentru o licență, trebuie să aveți vârsta de minim 13 ani, după cum este descris în Politica noastră de confidențialitate.

Ați dori să rămâneți în legătură cu EHD și să aflați despre filme noi, resurse noi și alte noutăți despre EHD?